Уникално видео от 1986 година показва бунта на бургаските ученици през соца, пише

...
Уникално видео от 1986 година показва бунта на бургаските ученици през соца, пише
Коментари Харесай

Спомени от соца: Уникално видео показва бунта на бургаските ученици

Уникално видео от 1986 година показва бунта на бургаските възпитаници през соца, написа " Флагман "!

Общественост е шокирана – възпитаници са разрушили кабинетите по физика и химия на учебното заведение си. Подобно нещо историята на града не помни. Милицията проверява, казусът се разисква обществено – събрания и колективи осъждат постъпката на провинените. Търсят се отговорни, само че отговорни няма.

Това несъмнено е художествена небивалица, само че демонстрира страховете на социалистическото общество. Късометражният филм е на оператора Георги Николов, а режисьор е Малина Петрова. 

Лентата прави опит за риалити следствие, влиза в класните стаи, при учителите и търси аргументите, които са предиздвикали децата на социализма да правят своя дребен протест. " Даваме й прекомерна независимост! ", гневи се във видеото възрастен преподавател.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР